Om oss

Emeet är sedan augusti 2012 en del av gemenskapen på Ehandel.se. Se denna sida för mer information om Ehandel.se som är Sveriges största community för e-handlare.

Grundarna till emeet:

Magnus Lundin a.k.a @gamsun

Magnus Lundin, Magnus är en av grundarna bl.a bakom nätbutikerna Lykka som säljer köksutrustning och Uttaget som säljer belysning. Magnus är också genom sitt bolag Gamsun konsult inom sökoptimering och föreläsare inom sociala medier. Magnus brinner för idéen ”sharing is caring” och för att utveckla ehandeln i Sverige. Magnus bor i Uppsala.

 

 

Wilma Östlund a.k.a @wilmafriends

Wilma Östlund, Wilma (som egentligen heter Catharina) är grundare och ägare till Wilma & Friends som är en nätbutik för heminredning  och presenter tillverkat med idén om hållbar utveckling. Wilma är mycket engagerad i frågor som rör kunskapsdelning mellan mindre företag och entreprenörer. Wilma föreläser bl.a inom ehandel och entreprenörskap, gärna med ett nyföretagare eller ett kvinnligt perspektiv. Wilma bor i Älvkarleby

 

Rikard Westberg a.k.a @tonerkungen

Rikard Westberg, Rikard är grundare och VD i Tonerlagret som är en av Sveriges snabbast växande återförsäljare av bläckpatroner och toner på nätet. Rikard är mycket drivande och engagerad i frågor om delning av kunskap och information inom ehandel bl.a på twitter. Rikard föreläser och konsultar inom allt som rör ehandel, gärna med inriktning på entreprenörskap och kunskapsdelning. Rikard bor i Göteborg.

 

 

Ehandlare Peter Höjman
Peter Höjman a.k.a @nolingo

Peter Höjman, Peter är grundare och VD i Protecty Arbetskläder som är Nordens största butik på nätet för arbetskläder och skyddsutrustning till företag och privatpersoner. Peter driver även No Lingo Consulting som hjälper företag och organisationer att utvecklas inom e-handel och entreprenörskap. Peter bloggar på ehandel.senolingo.se och på socialbusiness.se. Peter bor i Helsingborg.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *