Emeet hjärta sponsorer

Första Emeet, som gick av stapeln i våras, genomfördes med 100% hjärta och 0 kr i budget. När vi nu arrangerar Emeet no 2 är det fortfarande med 100% hjärta men, tack vare våra sponsorer, med några kronor i budget. Allt för att ni besökare HELT kostnadsfritt skall få mötas för att utbyta erfarenheter inom ehandel.
Fint va!

Och i sann ”Sharing is caring”-anda vill vi sprida lite kärlek till våra sponsorer och ge er en chans att veta mer om varför just de vill vara med på denna resa.
Första sponsorn ut är Brightstep som, enligt de själva, är ”Nordens ledande konsultföretag uteslutande fokuserade på e-handel”.

Vi ställde några frågor till VD:n Mattias Philström.

Mattias Philström

Varför är ni med och stöttar emeet?
Vi älskar e-handel och detta är ett ypperligt tillfälle för oss att lära oss mer om hur entreprenörer och mindre e-handlare arbetar om dagarna och hoppas såklart även att vi kan bidra med vår kunskap och erfarenhet från de större e-handlarna vi arbetar med dagligen. Vi har valt att vara sponsorer av emeet dels för att vi gillar personerna och värderingarna bakom samt att vi anser att det behövs ett event av den här typen.

Vad tror ni om utvecklingen inom ehandeln?
Omsättningen för e-handeln kommer fortsatt att öka och jag tror även att andelen e-handel av den totala handeln kommer att öka upp mot 6-7 procent inom några år, ännu mer på sikt. Det finns fortfarande många outforskade kategorier med stor potential och där tror jag att nystartade bolag som renodlat satsar på e-handel kommer att kunna vara riktigt framgångsrika. Vi kommer säkerligen även i fortsättningen att se fler riktigt stora internationella aktörer som gör Nordiska sajter.

Vad hoppas ni få ut av emeet?
Vi hoppas på riktigt bra nätverkande och att få mycket inspiration och energi.

Vilka skickar ni till emeet?
Vi kommer dit med vår VD Mattias Pihlström och några hungriga affärsutvecklare med erfarenhet av arbete hos våra större kunder.

Vi Emeet:are ser fram emot att umgås med Brightstep-gänget och är glada att de vill bidra till att Emeet kan genomföras helt kostnadsfritt! Stort tack och varmt välkomna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *