Datum för biljettsläpp till höstens Emeet!

biljett

Emeet blev en omedelbart succé i våras när cirka 100 ehandelsintresserade personer samlades för en dag i kunskapsspridningens tecken! Nu är det snart dags för höstens upplaga, och vi vill därför passa på att redan nu berätta om när de första biljetterna kommer att släppas!

Datumet är spikat till den 27:e september, och kommer även i höst att hållas i Postens lokaler i Solna. Förutom Posten har dessutom tre andra sponsorer tagits in så att vi helt säkert kan säga att dagskonferensen kommer att vara helt kostnadsfri för er deltagare. I år ska vi till och med se till att mätta era magar vid lunchen utan kostnad.

Så när släpps biljetterna då har otroligt många redan frågat oss, och nu är det dags att släppa datumet.

Nu på fredag den 1:a juli kl 14:00 släpps de första 100 gratisbiljetterna, och vi vill passa på att uppmärksamma er på det enorma intresse som varit. Vi rekommenderar er därför att vara på plats här på emeet.se exakt kl 14.00 så att ni kan se till att bli en av de som får en biljett. Vi planerar även påföljande biljettsläpp, men det finns idag inget fastställd maxantal och de här 100 biljetterna är de enda som vi fullt ut kan garantera.

Vi ses på Fredag den 1:a Juli kl 14 kära ehandelsvänner!

/Magnus

Mer om Emeet:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *