Blogg-badge för biljett

Mer än 150 glada ehandlare har lyckats knipa en biljett till vårens #emeet, och det måste givetvis firas (och skrytas med)!

För er som lyckats få en biljett har vi därför tagit fram ett litet smycke som ni kan ha för att förgylla er blogg/hemsida!

MEN.. Det är minst lika många som INTE har lyckats få tag i någon biljett, så vi tänkte såhär: Vi skapar en badge åt er också! Fem personer som har lagt upp badgen kommer sedan att väljas ut och FÅ en biljett till Emeet! Det enda du behöver att göra är att lägga upp badge nr.2 på din blogg/sida och maila mig på magnus@gamsun.se med var jag kan hitta badgen så deltar du i urvalet! Lycka till! :)

Antingen väljer ni att ladda ner bilden och lägga upp själv. Glöm då inte att länka till emeet.se, så att nyfikna besökare förstår vad det är ni har fått biljett till!

Eller så kopierar ni koden nedan och klistrar in i ett inlägg, eller på något annat ställe där ni tycker att det passar!

Badge för klara deltagare:

Konferens inom Ehandel - Emeet

Kod att klistra in:

<div align=”center”><a href=”http://www.emeet.se”><img src=”http://emeet.ehandel.se/wp-content/uploads/2012/02/bloggstickerkvadrat.png” title=”emeet – konferens inom ehandel” alt=”Emeet – Konferens inom Ehandel”><p style=”font-family:verdana;font-size:8px”>Emeet – Sveriges kanske bästa konferens inom E-handel</font></a></div>

Badge för ej klara deltagare:

emeet - ehandelskonferens

Kod att klistra in:

<div align=”center”><a href=”http://www.emeet.se”><img src=”http://emeet.ehandel.se/wp-content/uploads/2012/02/bloggstickerkvadrat-vill.png” title=”emeet – konferens inom ehandel” alt=”Emeet – Konferens inom Ehandel”><p style=”font-family:verdana;font-size:8px”>Emeet – Sveriges kanske bästa konferens inom E-handel</font></a></div>

Exempel på hur det ser ut kan ni hitta på Gamsun.se

// Magnus

 

6 tankar om “Blogg-badge för biljett

 1. Badges är alltid bra! Kan tipsa om att se över kodsnuttarna man klipper och klistrar in. Jag satt ett bra tag och svor över att min text-widget i WP inte svalde koden och jag kunde bara inte förstå varför. Men det verkar som att det är citationstecknena som spökar. Kan vara så att i koden som ska klistras in använder man ”sneda” citationstecken istället för raka vilket tydligen inte uppskattas av WP. Så nu ligger badgen till slut uppe på http://www.tomaslundholm.se :)

  1. Hallå Tomas!

   Jag har hårdgranskat koden och kan inte riktigt hitta var det skulle kunna vara fel. Det fungerade utan problem för mig, och jag hoppas/tror att det fungerat smärtfritt för de andra som också publicerat badgen! Vi får helt enkelt hoppas att du missade att kopiera med ett tecken eller dylikt. :)

   Ha en strålande vecka!
   /Magnus – Emeet

   1. Haha jag kopierade 40 ggr typ så så enkelt var det tyvärr inte :)
    Men om du kollar i koden på sidan så ser du att tecknet för citationstecken som används är ” (vilket är samma som ” dvs ett s.k ”dubbelcitationstecken t höger”). Om man istället kör på " (samma som ") så bör det funka.
    Lite ViktigPetter-varning kanske men ändå :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *